Easy Template sjablonen balk
Home Producten Diensten maatwerk word sjablonen Contact
Easy Template
Easy Template
Facebook

 

 

Links

Op deze pagina zijn een groot aantal links te vinden van andere websites die naar Easy Template verwijzen.

Partners

Easy Template werkt samen met een aantal partners. Easy Template heeft namelijk niet als doel alles te kunnen. Enerzijds worden nieuwe producten ontwikkeld op aangeven van "de grote jongens". Anderzijds worden klanten in contact gebracht met betrouwbare partners voor vraagstukken waar Easy Template geen specialist in is.

Microsoft voor ondernemers portal en nieuwsbrief
Microsoft voor Ondernemers is het platform voor het midden- en kleinbedrijf waar u als ondernemer gebruik kunt maken van diverse diensten en waar u allerhande nuttige informatie kunt vinden. Door middel van de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Microsoft voor Ondernemers. Zo kunt u het allerlaatste nieuws lezen op het vlak van bijvoorbeeld veiligheid, maar ook nuttige tips, acties en aanbiedingen komen voor het voetlicht. Helder en overzichtelijk

Microsoft voor ondernemers

Overige partners

Linkpartners

Gelukkig vinden andere website de Easy Template producten en diensten de moeite waard om te vermelden. Dit zijn er inmiddels een heleboel, maar wij nog niet tevreden. Om de gratis downloads en tips & trucs te kunnen blijven leveren, moet het concept breed bekend zijn. Mocht u een link naar onze website plaatsen, laat dat dan aan ons weten. Wij nemen dan ook een link op naar uw website (als deze aansluit bij onze doelgroep). 
Nieuwsbrief
Verlofoplossingen
EASY TEMPLATE
Urenregistratie
Ziekteverzuim in Excel
Microsoft Office trainingen