Easy Template
Home Producten Diensten maatwerk word sjablonen Contact
Easy Template sjablonen balk
Easy Template

 

 

Wachtwoorden
Wachtwoorden zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Voor bank- en en tankpassen heeft u pincodes nodig. Op veel websites wordt een gebruikersnaam (login) en een wachtwoord gevraagd. Kortom; het is tijd om ervoor te zorgen dat u altijd kunt beschikken over uw inlogcodes, zonder dat een ander er misbruik/gebruik van kan maken.

Gratis versie wachtwoordregister (Excel sjabloon)
Nadat de wachtwoorden zorgvuldig zijn samengesteld, kunnen deze worden vastgelegd in een lijst. Ook voor dit probleem heeft Easy Template een standaard Excel sjabloon ontworpen, waarin de gegevens overzichtelijk worden vastgelegd. Klik hier om dit gratis Excel sjabloon te downloaden.

Tips voor vaststellen wachtwoord

Wachtwoord op basis van vraag
Wanneer een wachtwoord kan worden achterhaald door een vraag te stellen waar alleen u het antwoord op weet, is het onmogelijk voor anderen om achter dit wachtwoord te komen. Zelfs al zijn zij in het bezit van uw wachtwoord register.

Wachtwoord wijzigen
Wanneer u van een organisatie een inlogcode en wachtwoord hebt ontvangen, wijzig het wachtwoord dan zo snel mogelijk. Op dat moment is ook het wachtwoord dat per e-mail is verstuurd niet meer actueel.

Combinatie cijfers letters en symbolen
Door een wachtwoord te kiezen met daarin een combinatie van cijfers, letters en symbolen wordt het aantal mogelijke wachtwoorden zo groot dat het heel moeilijk wordt om de code te kraken. Bijvoorbeeld %abc123&

Lengte wachtwoord
Veel websites stellen zelf al een minimum aantal karakters voor, maar gebruik minimaal 8 karakters voor uw wachtwoorden.

Wachtwoorden voor uw klanten
Wanneer u een website heeft waar klanten kunnen inloggen, moet u denken aan de volgende zaken:

 • Optie voor wijzigen wachtwoord
 • Optie voor opvragen wachtwoord
 • Link naar Easy Template wachtwoord register
 •  

   
  Wachtwoorden samenstellen

  Wachtwoordregister

  Nieuwsbrief
  Verlofoplossingen
  EASY TEMPLATE
  Easy Template op Twitter
  Urenregistratie
  Vakantiekaart in Excel
  Microsoft Office trainingen