Easy Template sjablonen balk
Home Producten Diensten maatwerk word sjablonen Contact
Easy Template
Easy Template
Facebook
Hulp op afstand

 

 

Contact

Algemene Bedrijfsgegevens
Easy Template
Gulperberg 63
3453 RW De Meern
Telefoon: 030-2321092
Fax: 030-2321013

Spam
Wij hebben de directe links naar e-mailadressen van de website verwijderd. Dit om de grote hoeveelheid spam tegen te gaan. Voor het verzenden van e-mail moet dus het adres handmatig in uw bericht worden overgenomen.

Algemeen e-mail
Voor al uw vragen kunt u terecht bij het volgende e-mailadres:


Directe e-mail
Wanneer een vraag over een bepaald onderdeel of onderwerp gaat, is het verstandig deze rechtstreeks aan de betreffende afdeling te stellen. Dit voorkomt vertraging in de behandeling, omdat de mail direct in de juiste mailbox komt.

Verkoop
Voor alle vragen met betrekking tot de aanschaf van producten of informatie over producten kan kontakt worden opgenomen met de afdeling verkoop. Ook voor het maken van afspraken voor workshops kunt u kontakt opnemen met de verkoopafdeling.

Boekhouding
Voor alle vragen met betrekking tot ontvangen facturen kan kontakt worden opgenomen met de afdeling administratie.Support
Controleer voordat u een vraag stelt over een product of uw vraag niet in de handleiding wordt beantwoord. Mocht de handleiding geen antwoord geven, raadpleeg dan het veelgestelde vragen gedeelte bij het product. Elk product heeft een eigen pagina met de veelgestelde vragen.

Mocht uw vraag na het doorlezen van de handleiding en veelgestelde vragen nog niet zijn beantwoord, stuur dan een mail naar onze helpdesk. Vermeld in het onderwerp het product en uw klantnummer.

 
Nieuwsbrief
Verlofoplossingen
EASY TEMPLATE
Urenregistratie
Ziekteverzuim in Excel
Microsoft Office trainingen