Urenregistratie Excel

Met urenregistratie Excel registreer je uren op klanten en projecten. Deze urenregistratie is speciaal voor ondernemers (MKB/ZZP) voor de verantwoording van de uren. De uren uitdraai kun je toevoegen als bijlage bij de factuur.

Urenregistratie in Excel invoer

Deze urenregistratie is niet bedoeld voor de registratie van uren van het personeel. Hiervoor is een aparte versie, namelijk Urenadministratie in Excel

Productgegevens urenregistratie

  • Excel Template voor urenregistratie 2024
  • Nederlandstalige handleiding urenregistratie
  • Levering: per mail of download
  • Prijs: € 25,00 (excl. BTW) (na 30-06-24 50% korting)
  • Licentie: kalender jaar, onbeperkt aantal werknemers, een bedrijf
  • Transacties: registratie uren van een kalenderjaar

Versies Urenregistratie in Excel

*In de 2024 versie van de urenregistratie kunnen alleen uren worden vastgelegd met een datum van 01-10-2023 t/m 31-12-2024. Vanaf 30-06-2024 50% korting, omdat nog maar een gedeelte van het jaar hierin kan worden verwerkt.
**Deze versie is per 30-06-2023 goedkoper (50% korting), omdat nog maar een gedeelte van het jaar hierin kan worden verwerkt. In de 2022 versie van de urenregistratie kunnen alleen uren worden vastgelegd met een datum van 01-10-2022 t/m 31-12-2023. Aan het eind van het jaar 2023 is deze versie dus aantrekkelijk om bijvoorbeeld 3 maanden mee te testen om vervolgens de 2024 versie aan te schaffen.
***Er is maar één reden denkbaar om de urenregistratie 2022 aan te schaffen. U moet voor de fiscus aantonen dat u aan het urencriterium komt om als ondernemer te worden aangemerkt. Dat is de reden waarom wij deze versie van de urenregistratie nog laten staan.

Functionaliteiten urenregistratie

De mogelijkheden van de urenregistratie hebben we voor je verzameld. Nog niet zeker of dit product is wat je zoekt? Bekijk dan uitgebreide beschrijving van de functionaliteiten van de Excel urenregistratie projecten

Download demo urenregistratie

Bekijk zelf de urenregistratie, download een gratis demoversie via onderstaande knop.

Handleidingen, FAQ en support

Van de urenregistratie projecten is een handleiding beschikbaar en een gedeelte met veelgestelde vragen. Mocht een vraag daarin niet beantwoord worden dan kun je je vraag aan ons stellen op de pagina support urenregistratie projecten

Andere urenregistratie oplossingen van Easy Template

Easy Template heeft ook een software oplossing voor de registratie van uren op project. Deze versie is speciaal bedoeld voor bedrijven die met meerdere personen tegelijk uren invoeren. Deze netwerkversie is een Windows applicatie. In deze wordt een onderscheid gemaakt tussen invoer, goedkeuren en declareren. Meer informatie over dit product op urenregistratie MKB (Windows software)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *