Urenstaat Excel

De urenstaat Excel zorgt ervoor dat je direct een eenvoudige urenregistratie kunt gebruiken. Wanneer je start met een bedrijf is uitgebreide software voor urenregistratie vaak helemaal niet nodig. Je kunt dan gebruik maken van deze urenstaat in Excel. Met dit gratis urenregistratie template, kun je als ZZP-er prima uit de voeten.

Urenstaat gratis urenregistratie

Excel Urenstaat 2022 aanvragen

Het sjabloon is per jaar ingesteld. Dit hebben wij gedaan, omdat we dan zeker weten dat iedereen met de laatste versie werkt en verbeteringen dus bij iedereen actief zijn. Vul het onderstaande formulier in en de laatste versie wordt naar je verzonden.

Voorgaande versies downloaden

Andere versies urenregistratie

Voor het registreren van uren op projecten of voor meerdere personeelsleden zijn diverse oplossingen beschikbaar. Zowel in Excel templates, maar ook software die op het netwerk worden geïnstalleerd.

Reacties op Urenstaat Excel

 1. Goedemorgen,

  Ik ben al een paar jaar een tevreden gebruiker van de gratis template Urenstaat in Excel. Niet omdat ik te zuinig ben om een betaalde variant te kopen maar ik heb de extra functionaliteiten gewoon niet nodig. Jaarlijks kom ik dus terug om de nieuwe versie te downloaden maar 2022 is er helaas nog niet. Kunt u aangeven wanneer deze te downloaden is?

  1. Hallo Ramon, de urenstaat kun je aanvragen via het formulier. De oude versies kun je via de links downloaden.

   1. Goedemiddag, dan vraag ik hierbij de urenstaat van 2022 aan. Alvast bedankt voor de te nemen moeite.

    1. Als je het formulier invult gaat alles automatisch. Misschien dat je even op refresh (F5) van de pagina moet klikken.

     1. Ik heb al uitgevonden wat er fout gaat. Op de desktop heb ik geen formulier. Had kunnen liggen aan Firefox met alle blokkeringen maar ook met Edge zie ik geen formulier. Op tablet lukt het allemaal wel. Bedankt en ik zal er weer graag gebruik van maken.

Reacties zijn gesloten.