Urenstaat Excel (gratis)

De urenstaat Excel zorgt ervoor dat je direct een eenvoudige urenregistratie kunt gebruiken. Wanneer je start met een bedrijf is uitgebreide software voor urenregistratie vaak helemaal niet nodig. Je kunt dan gebruik maken van deze urenstaat in Excel. Met dit gratis urenregistratie template, kun je als ZZP-er prima uit de voeten.

Urenstaat gratis urenregistratie

Excel urenstaat 2024 aanvragen

Het sjabloon is per jaar ingesteld. Dit hebben wij gedaan, omdat we dan zeker weten dat iedereen met de laatste versie werkt en verbeteringen dus bij iedereen actief zijn.

Excel urenstaat 2024

Aanvragen Excel urenstaat 2024

Vul je naam en mailadres in in het onderstaande formulier. Het gratis template voor urenregistratie wordt dan naar je mailbox verstuurd.

Zie je geen formulier hierboven dan onderdrukt je browser formulieren. Maar geen nood, hieronder kun je hem ook via onze webshop “bestellen”, uiteraard gratis, maar wel volledig automatisch.


Via webshop Gratis Excel urenstaat bestellen

Excel urenstaat 2023

Moet je de uren van 2023 nog invoeren dan heb je de Excel urenstaat 2023 nodig. Vul het onderstaande formulier in en de versie van de urenstaat 2023 wordt naar je verzonden.

Voorgaande versies downloaden

Andere versies urenregistratie

Als de gratis Excel urenstaat wordt voornamelijk gebruikt voor de registratie van interne uren en om aan te tonen dat je aan het urencriterium voldoet van dat bepaalde jaar. Voor de urenregistratie van uren die moeten worden doorbelast aan klanten of op projecten hebben de de Excel urenregistratie projecten ontwikkeld. Hier boek je uren op een project en/of klanten en draait per periode eenvoudig de uren uit.

Overzicht onze oplossingen voor urenregistratie

Voor het registreren van uren op projecten of voor meerdere personeelsleden zijn diverse oplossingen beschikbaar. Zowel in Excel templates, maar ook software die op het netwerk worden geïnstalleerd.

Reacties op Urenstaat Excel (gratis)

 1. Goedemorgen,

  Ik ben al een paar jaar een tevreden gebruiker van de gratis template Urenstaat in Excel. Niet omdat ik te zuinig ben om een betaalde variant te kopen maar ik heb de extra functionaliteiten gewoon niet nodig. Jaarlijks kom ik dus terug om de nieuwe versie te downloaden maar 2022 is er helaas nog niet. Kunt u aangeven wanneer deze te downloaden is?

  1. Hallo Ramon, de urenstaat kun je aanvragen via het formulier. De oude versies kun je via de links downloaden.

   1. Goedemiddag, dan vraag ik hierbij de urenstaat van 2022 aan. Alvast bedankt voor de te nemen moeite.

    1. Als je het formulier invult gaat alles automatisch. Misschien dat je even op refresh (F5) van de pagina moet klikken.

     1. Ik heb al uitgevonden wat er fout gaat. Op de desktop heb ik geen formulier. Had kunnen liggen aan Firefox met alle blokkeringen maar ook met Edge zie ik geen formulier. Op tablet lukt het allemaal wel. Bedankt en ik zal er weer graag gebruik van maken.

Reacties zijn gesloten.