Easy Template sjablonen balk
Home Producten Diensten maatwerk word sjablonen Contact
Easy Template
Easy Template
Facebook

 

 

Microsoft Excel trainingen : Excel werken met formules

Ook deze Excel training wordt gegeven in de vorm van een workshop. Ongeveer 75% van de tijd wordt besteed aan het behandelen van de onderwerpen. De overige 25% wordt besteed aan vragen en praktijkvoorbeelden die de cursisten zelf kunnen aandragen. Op deze manier wordt de basiskennis verruimt, maar heeft men ook direct een oplossing voor een actueel probleem. Minder lesstof, minder tijd, meer resultaat.

Doelgroep van de training

Deze Excel training is speciaal voor gebruikers die al met Excel werken. Gebruiker van Excel die rapportages in Excel maken, zullen verbaasd zijn over het aantal mogelijke formules. Aan de andere kant moet je wel uitkijken dat je niet allemaal formulesin Excel in de training behandeld die je niet gebruikt.

Onderwerpen

In deze training worden de onderwerpen vooraf samengesteld uit een overzicht met alle formules. Door een keuze te maken welke formules relevant zijn wordt het cursusmateriaal samengesteld. Uiteraard hebben wij wel een voorstel voor een aantal onderwerpen, maar op basis van aangeleverde voorbeelden kunnen wij een Excel training op maat maken.

 

 
Nieuwsbrief
Verlofoplossingen
EASY TEMPLATE
Urenregistratie
Ziekteverzuim in Excel
Microsoft Office trainingen