Fout 1004 tijdens uitvoering

Wat te doen als je “fout 1004 tijdens uitvoering” krijgt in de urenregistratie. In Excel verschijnt deze melding vaak bij het aanmaken van een nieuwe regel in het Excel template van de urenregistratie.

Fout 1004 in Urenregistratie Projecten Excel

Foutopsporing

Wanneer je op de knop >> Foutopsporing klikt, geeft Excel aan de “Laatste regel” niet kan worden gevonden.

Laatste regel bij uren niet gevonden

Van toepassing op

Deze foutmelding is een algemene foutmelding binnen Excel en kan dus voorkomen bij meerdere van onze Excel Templates. Dit artikel is van toepassing op de volgende Excel Templates:

Oorzaak fout 1004 in Excel

Er zijn verschillende redenen die hiervan de oorzaak kunnen zijn. In de meeste gevallen is door de gebruiker van de urenregistratie een regel is verwijderd.

Nieuwe regels toevoegen met de knop

De regel tussen het totaal en de laatste invoerregel heeft de naam “laatste regel”. Door nieuwe regels altijd met de knop aan te maken, schuift deze regel door en weet Excel waar de nieuwe regel moet worden ingevoerd. Wanneer je deze regel verwijderd, kan Excel de laatste regel niet meer vinden. Excel geeft vervolgens de foutmelding.

Oplossing fout 1004 tijdens uitvoering

In Excel is het na opslaan van een werkmap niet meer mogelijk om de handeling omgedaan te maken (CTRL+Z). In dat geval zit er niets anders op om de back-up van de urenregistratie terug te zetten.

Herstellen door Easy Template

In een aantal gevallen is het probleem nog door Easy Template op te lossen. Dit herstellen valt echter buiten de support. Hieraan zijn dus kosten verbonden. Om dit te kunnen beoordelen en te achterhalen welke handelingen verkeerd zijn uitgevoerd, zal eerst het bestand moeten worden bekeken. Indien de fout is te herstellen, zullen wij dit melden en aangeven wat de kosten van dit herstel zijn.

Meer veelgestelde vragen

We proberen alle vragen in eerste instantie online af te handelen. Dit om dat de meeste vragen al een keer gesteld zijn en het anders onmogelijk is om onze prijzen zo laag te houden. Onderstaand nog een aantal vragen beantwoord over de Urenregistratie in Excel.

Meer oplossingen Urenregistratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *