Werkt kilometerregistratie op

Werkt de kilometerregistratie in Open Office of op een Mac Book. Hieronder vind je het antwoord op vragen over de werking van de kilometerregistratie op andere systemen.

Kilometerregistratie Excel

Wij krijgen veel vragen over waar de Kilometerregistratie in Excel te gebruiken is. Onderstaand een opsomming van deze vragen. Per systeem zullen we aangeven of het wel of niet kan en eventueel onder welke voorwaarden.

  • Apple Mac
  • Open Office

Apple Mac

Vraag: Werkt de kilometerregistratie in Excel ook op een Mac?

Antwoord: standaard werkt de kilometerregistratie niet op een Apple Mac. De reden hiervoor is dat de Macro’s in Excel niet worden ondersteund in Microsoft Office voor de Mac.

Het is echter wel mogelijk om op een Apple computer Windows te installeren. Hierdoor werkt de Apple Mac net als een PC. Dit is niet standaard en wordt alleen door meer ervaren gebruikers toegepast. En om eerlijk te zijn wordt dit niet veel gebruikt. Als je graag met Windows werkt koop je wel een Windows PC en andersom natuurlijk ook.

Open Office

Vraag: werkt de kilometerregistratie Excel ook op Open Office

Antwoord: Standaard werkt de kilometerregistratie niet op Open Office. De reden hiervoor is dat de Macro’s in Excel niet worden ondersteund in Open Office. Deze macro’s zorgen ervoor dat regels op de juiste manier worden ingevoerd, zodat de filters en keuze menu’s blijven werken.

Dus gebruikers van Open Office moeten we helaas teleurstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *