Easy Template – Diensten

Easy Template biedt de volgende diensten aan:

  • Standaard cursussen Microsoft Office producten
  • Workshops toegepast op dagelijks werk
  • Begeleiding op locatie van de klant

Trainingen in meerdere stappen

Overzicht trainingen Easy Template

Training houdt niet op na standaard training

Easy Template is van mening dat het trainen van mensen verder gaat dan het in een zaal zetten van mensen en informatie overbrengen. Het Easy Template Concept traint in 3 stappen.
Na de standaard training worden sessies gegeven in de vorm van workshops met betrekking tot bepaalde onderwerpen. Na een maand wordt een “spreekuur” gehouden om de gebruikers in staat te stellen de vergeten punten nog even te vragen of om nieuwe vragen te beantwoorden. Op deze manier krijgt elke gebruiker de noodzakelijke begeleiding en maakt vervolgens efficiënt gebruik van de beschikbare software. Hiermee is een blijvende situatie ontstaan. Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met onze afdeling verkoop.

Training op lokatie

Het belangrijkste van trainingen is dat men er wat aan heeft in het dagelijkse werk. Er is geen betere manier om dit te bereiken dan door de cursist in staat te stellen zijn eigen voorbeelden hierin mee te laten nemen. Daarom is gekozen voor het uitvoeren van in ieder geval de workshops en de spreekuren op de lokatie van het bedrijf. De trainingen en begeleiding wordt veelal ‘s avonds uitgevoerd. Niemand wordt gestoord door de telefoon of andere “belangrijke” zaken.

Workshops

Wanneer 10 personen een training volgen in bijvoorbeeld Excel® heeft dit als resultaat dat voor 6 personen de cursus te snel ging, voor twee andere veel te langzaam en slecht 2 cursisten sluit de training precies aan. De oorzaak is een ander verwachtingspatroon. Easy Template verzorgt workshops van 3 uur voor maximaal 4 personen. Per workshop staat vooraf vast wat er wordt behandeld. Doordat de workshops op de werkvloer plaatsvinden, levert dit direct resultaat. Een uitgebreid overzicht van de beschikbare workshops is te vinden bij trainingen en support.

Consultancy mailings

Het komt vaak voor dat bedrijven zijn gestart een structurele oplossing te maken in een Office® product, maar net even dat laatste zetje nodig hebben om het te kunnen afronden. Op dat moment is consultancy ter plekke een oplossing. Vaak wordt de hulp van een consultant niet ingeroepen en wordt het werk weer op de oude manier uitgevoerd. Hierdoor gaat een hoop tijd verloren, terwijl de oplossing zo dichtbij was. Met een korte sessie wordt een structurele oplossing geboden, waarbij de betrokken werknemers direct in staat zijn het een volgende keer zelf uit te voeren.