Excel cursus

Een Excel cursus kun je werkelijk overal volgen. Wij zijn echter van mening dat 3 dagen in een hok zitten niet echt bijdraagt aan het leren van Excel. Als je echt Excel wil leren, moet je dit in stappen doen. Hiervoor is een online Excel cursus de beste oplossing, maar ook on-site Excel training in kleine groepen is een oplossing. Maar ook daar hebben wij een mening over hoe je dit wel en niet moet doen.

Online Excel cursus

Online cursus Excel wordt georganiseerd in samenwerking met Easy Learning. Het mooie van de online Excel cursussen van Easy Learning is dat je van alle cursussen eerst een proefles kunt volgen, zodat je weet of online Excel leren iets voor je is.

Excel Cursus – tips & trucs

Om Excel goed te leren, kun je het beste de gratis tips & trucs bekijken op onze website. Zeker als je maar een paar dingen wilt weten is het onzin om hier een hele Excel cursus voor te volgen en maar hopen dat jouw onderwerp wordt behandeld.

Excel cursus – basis

Als je nog niet werkt met Excel, maar dat wel wil, moet je bij het begin beginnen. Ook al denk je een vliegende start te kunnen maken, is het van belang dat je alle basisvaardigheden van Excel beheerst. Alleen dan zul je de vervolgstappen blijven volgen. Inhoud Excel cursus basis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *