Is de urenregistratie gekoppeld met verlofkaart

Kan de Excel urenregistratie personeel worden gekoppeld met de producten verlofkaart en ziekteverzuim?

Antwoord
Nee, alle Easy Template Excel sjablonen zijn los van elkaar ontwikkelde producten. In theorie zijn natuurlijk alle bestanden te koppelen, maar daar is als gebruiker wel wat kennis van Excel voor nodig. Easy Template kan die koppeling onmogelijk maken, want het is niet bekend hoe en waar de bestanden door de gebruiker worden opgeslagen.

Wat is de overlap tussen deze Excel sjablonen?
Er is eigenlijk geen overlap. In de urenregistratie worden de uren ingevoerd. Hier worden ook de ziekte-uren en de vakantiedagen in verwerkt. Een uitdraai van de vakantiedagen en ziekteverzuim wordt gebruikt om de vakantiekaart en de ziekteverzuimkaart bij te werken. Dit is een handmatige actie.

Vakantiekaart en urenregistratie personeel
De vakantiekaart heeft allerlei functies, zoals beginsaldo, opbouw. Deze gegevens zijn niet beschikbaar in de urenregistratie personeel. De urenregistratie Personeel kan dus niet het beheer van de vakantiedagen overnemen. Het registreert alleen de afname.

Ziekteverzuim en urenregistratie personeel
Voor ziekteverzuim geldt hetzelfde als voor vakantiekaart. De mutaties worden geregistreerd in urenregistratie personeel. Maar gegevens, zoals het verzuimpercentage en een vergelijking met vorig jaar wordt alleen in ziekteverzuim getoond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *