Pagina niet meer te vinden

Pagina niet meer te vinden? Bij het overstappen naar de nieuwe website, zijn een aantal pagina’s komen te vervallen. Op deze pagina het overzicht van verdwenen pagina’s en/of producten.

Pagina niet meer te vinden

Bij onze eigen websites hebben nauwkeurig gecontroleerd of er nog dode links waren. Mocht je toch nog op deze pagina terechtkomen vanuit een andere website laat dat dan even aan ons weten. Dat kan via het contactformulier.

Verdwenen pagina’s en producten

Een aantal pagina’s zijn verdwenen. Enerzijds omdat er te weinig animo voor was en ook omdat wij ons helemaal hebben vastgelegd op de grootste productgroepen, zoals Excel templates, Excel sjablonen, Excel cursussen.

Producten niet meer te vinden

  • Wordlook
  • Documentbuilder

Wordlook: pagina niet meer te vinden

Wordlook is een product dat Microsoft Outlook koppelt aan Microsoft Word. Omdat de mogelijkheden van Outlook en Word steeds verder zijn uitgebreid was de noodzaak van een losse tool niet meer nodig.

DocumentBuilder: pagina niet meer te vinden

DocumentBuilder voor Word is een oplossing waarmee je tekstblokken eenvoudig kunt invoeren in een Microsoft Word document of bijvoorbeeld een offerte sjabloon. Nadat Microsoft Word zelf ook deze functie biedt, is het logischerwijs niet meer nodig om hiervoor een product in de lucht te houden. Bij onze partner Easy Learning staat een uitgebreide instructie hiervoor.

Copyright waarschuwingsdienst

Toen Easy Template nog workshops gaf in samenwerking met De Zaak, was er ook een service actief die oud-deelnemers van onze cursussen eraan herinnerde om de copyright melding van een website te wijzigen naar het nieuwe jaar. Deze service is afgeschaft en de pagina ervan is dus ook verwijderd.

Blijf op de hoogte

We verzenden alleen een nieuwsbrief wanneer er iets te melden is. Daarom niet een maandelijkse nieuwsbrief, maar een periodieke. Mochten er producten vervallen of gaan vervallen dan melden wij dat in de nieuwsbrief.